Pilvipalvelu OnLive lupaa suuria asioita vuodelle 2013

Teemu Laitila
20. maaliskuuta, 2013 21:34

Netin kautta toimivan Windows-työpöydän sekä suoratoistona pelattavia pelejä tarjoava OnLive vihjailee yhtiön laajentavan pilvipalveluiden tarjontaa merkittävästi tämän vuoden aikana.
OnLive sai viime syksynä uuden omistajan, kun yhtiö yllättäen hakeutui selvitystilaan ja sen osti pääomasijoitaja Gary Lauder, joka nykyisin toimii yhtiön hallituksen puheenjohtajana. Yhtiö ja sen uusi johto on viettänyt hiljaiseloa kaupoista lähtien. Nyt Lauder kuitenkin valottaa OnLiven tulevaisuudensuunnitelmia eilen julkaistussa blogitekstissä.
Lauder lainaa Mark Twainia ja toteaa blogissa, että huhut yhtiön kuolemasta ovat vahvasti liioiteltuja.
-Palvelumme ovat olleet toiminnassa ilman katkoksia koko ajan ja meillä on nykyisin noin 90 työntekijää, Lauder selittää.
Lauder ei paljasta OnLIven tulevia suunnitelmia tarkemmin, mutta vihjaa yhtiön haluavan kehittää pilvipalvelutarjontaansa eteenpäin nykyisistä peleistä ja Windows-työpöydästä.
-Pelit ja työpöytä ovat kaksi loistavaa esimerkkiä siitä, mihin OnLiven tekniikka pystyy, mutta ne ovat kuitenkin vasta alkua, Lauder hehkuttaa.
Blogin perusteella vaikuttaisi siltä, että OnLive on suunnittelemassa omaa kokonaista pilvipalvelualustaansa, jota yhtlö voisi tarjota myös muiden palveluiden hyödynnettäväksi.

Lue myös nämä
Tägit
OnLive pilvipalvelut
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.