RIP Mese - valot sammuvat tänään (päivitetty)

Teemu Laitila
15. maaliskuuta, 2013 16:49

Microsoftin aikanaan suosittu Messenger-palvelu on tullut tiensä päähän, kun ennakkoilmoituksen mukaisesti palvelu suljetaan tänään.
Microsoft ilmoitti viime vuoden marraskuussa, että yhtiö lakkauttaa pitkään palvelleen Messenger-palvelun ja käyttäjät voivat siirtyä Microsoftin ostaman Skypen pariin. Siirtyminen on kohtuullisen vaivatonta, sillä samat tunnukset toimivat myös Skypessä ja myös käyttäjän kontaktilistat seuraavat perässä.
Vaikka Mesen on tarkoitus lakata toimimasta tänään, ainakin toistaiseksi palveluun kirjtautuminen onnistuu. Toisaalta päivä on vielä nuori rapakon toisella puolella, eli huomenissa kannattanee kirjautua suoraan Skypen puolelle, jos pikaviestittely kiinnostaa.
Jos käytät pikaviestintään muita kuin virallisia Messenger-sovelluksia, niiden avulla viestittely onnistuu aina lokakuuhun asti, jolloin niidenkin toiminta lakkaa.
Edit 15.3.2013 19:20: Alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen Microsoft sammuttaa Messengerin valot vasta 9.4 eli käyttäjillä on vielä kolmisen viikkoa aikaa siirtää viestintätarpeensa Skypen pariin. Pahoittelemme vanhentunutta tietoa.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft Windows Live Messenger Skype
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.