HBO saattaa olla tulossa Apple TV -laitteisiin

Teemu Laitila
1. helmikuuta, 2013 12:44

Apple ja HBO neuvottelevat HBO:n netti-tv-sovelluksen tuomisesta Apple TV -laitteisiin. Neuvotteluista kertovan Bloombergin lähteiden mukaan tuki olisi mahdollisesti tulossa vuoden puolivälin paikkeilla.
Neuvotteluissa on kyse HBO:n Yhdysvalloissa tarjoamasta HBO Go -sovelluksesta, jota tarjotaan lisäpalveluna kuukausimaksullisen kaapelikanavan tilaajille. Vaikka HBO Go nähtäisiin Apple TV:ssa, se ei välttämättä suoraan tarkoita tukea Suomessakin tarjolla olevalle HBO Nordic -palvelulle, joka perustuu eri tekniikkaan.
HBO Nordicin mukaan Apple TV -tuen puuttumisen taustalla on laitteen puutteellinen tuki palvelun käyttämille kopioestotekniikoille. Jos Apple ja HBO pääsevät asiasta yhteisymmärrykseen HBO:n Go-palvelun osalta, myös HBO Nordicin tuen kehittely saattaisi saada lisävauhtia.
HBO:n puuttuminen Applen medialaitteen valikoimasta jättää yhtiön alakynteen, sillä sekä amerikkalainen HBO Go että Pohjoismainen HBO Nordic toimivat (tai tuki on tulossa) esimerkiksi Sonyn ja Microsoftin pelikonsoleilla sekä muilla mediatoistimilla.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple TV HBO
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.