Kingston esitteli CES-messuilla maailman tilavimman muistitikun

Valtteri Ahonen
7. tammikuuta, 2013 18:58

25-vuotista taivaltaan maailman johtavana kolmannen osapuolen muistivalmistajana juhliva Kingston on julkistanut CES-messuilla USB-muistitikun maailman suurimmalla kapasiteetilla. DataTraveler HyperX Predator 3.0 tulee saataville sekä 512 gigatavun että huimassa 1 teratavun kokoluokassa.
– Uudelle DataTraveler HyperX Predator 3.0 -muistitikulle mahtuu kaikki mitä ikinä tarvitsee kantaa mukana matkassa. Suurella kapasiteetilla ja siirtonopeuksilla varustetuilla muistitikuilla säästyy aikaa ja vaivaa. Kapasiteetti ja nopeus riittävät muun muassa HD-kuvan suoratoistoon ja editointiin sekä pelien pelaamiseen viiveettä suoraan tikulta, toteaa Kingstonin Suomen liiketoimintaa johtava Mikko Maanoja.
Uudet järeät tikut on tehty kovaan sinkkirunkoon ja ne yltävät 240/160MB/s luku- ja kirjoitusnopeuksiin. Molempien kokoluokkien tikut ovat SuperSpeed USB 3.0 -sertifioituja. Tikuissa on viiden vuoden takuu sekä 24/7 toimiva ilmainen tuotetuki.
Kingston julkaisi myös juhlavuotensa kunniaksi videon, jolla yhtiö kertoo historiastaan, filosofiastaan ja tuotteistaan.

Lue myös nämä
Tägit
Kingston muistitikku HyperX
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.