MSI:ltä Windows 8 -läppäri liukuvalla näppäimistöllä

Teemu Laitila
6. tammikuuta, 2013 17:40

Vaikka CES-messut alkavat virallisesti vasta ensi viikolla, valmistajat aloittavat julkaisurumban perinteisesti jo messuja edeltävällä viikolla (ja jopa aikaisemmin). MSI on avannut oman pelinsä julkaisemalla liukunäppäimistöllä varustetun Windows 8 -ultrabookin Slider S20 -nimellä.
Yksi Windows 8:n mielenkiintoisimpia puolia on sen kosketusominaisuuksien mahdollistamat uudenlaiset laitekokoonpanot, joita valmistajat ovatkin hyödyntäneet kiitettävästi. MSI:n Slider S20 ei ole varsinaisesti uniikki laite, mutta se tarjoaa yhdistelmän kosketuskäyttöistä tablettia, jonka alta paljastuu fyysinen näppäimistö.
Ainakin laitteen speksilista vaikuttaa lupaavalta. IPS-ruutu on 11,6 tuuman kokoinen ja resoluutio Full HD -tasoa. Windows 8 -järjestelmää pyörittää Intelin Core i5 -prosessori ja muista on tarjolla kahdeksan gigatavua. Tallennustilana toimii 128 gigatavun mSATA SSD-asema.


Koska kyseessä on täysiverinen Windows-läppäri, liitäntämahdollisuuksia löytyy kahden USB 3.0 -portin verran, verkkoyhteydet voidaan hoitaa joko WLAN-verkon tai Ethernet-portin kautta ja lisänäytölle löytyy mini-HDMI-liitäntä. Näytön yläpuolella on 720p-resoluutiolla toimiva nettikamera.
Takakuori on valmistettu magnesiumseoksesta ja painoa laitteelle kertyy noin 1kg. Slider S20:n kerrotaan saapuvan myyntiin vielä alkutalven aikana 1200 dollarin eli noin 910 euron hintaan.

Lue myös nämä
Tägit
MSI Slider 20
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.