Samsung lupaa unelmia ja tulevaisuutta CES-messuille

Sami Koivunen
10. joulukuuta, 2012 16:33

Samsung on julkaissut YouTube-kanavallaan videon tuleviin Las Vegasissa 8.-11. tammikuuta pidettäviin CES-messuihin liittyen. Videolla Samsung kehottaa olemaan valmis "johonkin uuteen". Luvassa on videon mukaan mm. innovaatiota, ideoita, suunnittelua, teknologiaa, unelmia ja tulevaisuutta.
Android Headlines -sivuston mukaan kyseessä on tuskin vielä uuden Samsung Galaxy S4 -puhelimen julkistus. Korealaisjätillä on aikomuksena päivittää suurmenestyksen saavuttanutta Galaxy S3 -puhelinta ensi vuoden ensimmäisen vuosineljänneksen aikana.
Samsung on tietojen mukaan kehitellyt särkymätöntä ja taipuvaa näyttöä. Tämän vuoden CES-messuilla esiteltiin tekniikasta jo prototyyppejä. Olisiko ensi vuoden messuilla jo esillä laitejulkaisu? Tässä vaiheessa tiedot tulevista CES-messuista ovat huhujen asteella.
Android Headlines -sivusto kertoo myös, että Samsungin odotetaan esittelevän uusi brändistrategia tulevilla CES-messuilla. Tietojen mukaan tulevan brändin suunnittelevat samat tekijät, jotka ovat vastuussa sellaisten suuryhtiöiden kuin Niken ja Starbucksin uusista brändeistä.

Lue myös nämä
Tägit
Samsung AMOLED CES 2013 Samsung Galaxy S4
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.