Uusi Humble Bundle julkaistiin, maksa mitä haluat kuudesta huippupelistä

Teemu Laitila
30. marraskuuta, 2012 18:55

Uusin Humble Bundle -paketti on julkaistu ja se tarjoaa Windows-käyttäjien viikonlopulle taatusti tarpeeksi tekemistä. Tällä kertaa pakettiin on laitettu kuusi suosittua PC-peliä, joista Humble Bundle -käytännön mukaisesti voi maksaa itse valitsemansa hinnan.
Perinteiseen tapaan maksamansa rahasumman voi jakaa haluamassaan suhteessa pelien kehittäjälle THQ:lle, hyväntekeväisyyteen tai Humble Bundle -paketteja kokoavalle Humble Bundle Inc. -yhtiölle.
Kuusi peliä kuuluvat pakettiin vakiona ja seitsemännen saa maksamalla paketista yli keskihinnan (kirjoitushetkellä 5,69 dollaria eli noin 4,4 euroa). Pelit ovat kolmannessa persoonassa pelattava toimintaseikkailu Darksiders, nimensä mukaisesti metrotunneleihin sijoittuva fps-räiskintä Metro 2033, Marsissa ammuskelua tarjoava Red Faction: Armageddon sekä toiseen maailmansotaan sijoittuva Company of Heroes varustettuna kahdella lisäosalla eli Opposing Fronts ja Tales of Valor. Ekstra-pelinä on tarjolla Saints Row: The Third.
Pelien pelaamiseen tarvitaan Steam-tunnukset ja tarjous on voimassa vielä runsaan 12 päivän ajan. Itse pelien lisäksi ladattavissa on läjä pelien soundtrack-levyjä. Paketin voi hankkia Humblebundle.com-sivustolta ja maksutapoina käyvät esimerkiksi PayPal ja Google-tili.

Lue myös nämä
Tägit
Humble Bundle
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.