Microsoftin Windows-johtaja erosi - syynä erimielisyydet Ballmerin kanssa?

Teemu Laitila
13. marraskuuta, 2012 9:52

Microsoftin Windows-kehitystä johtanut Steven Sinofsky on jättänyt yhtiön, kertovat useat nettisivustot. Sinofsky oli johtamassa alle kuukausi sitten julkaistun Windows 8 -käyttöjärjestelmän kehitystä, mutta Microsoftin virallisen kannan mukaan Sinofskyn lähtöön ei liity mitään dramaattista.
Silti epävirallisten Microsoft-lähteiden mukaan Sinofskyn lähdön taustalla olivat muun muassa erimielisyydet yhtiön toimitusjohtajan Steve Ballmerin kanssa sekä Sinofskyn tiukka keskittyminen vain Windows-osaston johtamiseen. Microsoftin käydessä läpi yhtä yhtiön suurimmista muutoksista ikinä, yhteistyö eri osastojen välillä on äärimmäisen tärkeää, eikä Sinofskyn nähty kykenevän yhteistyöhön, kertoo AllThingsD:n omiin lähteisiinsä vedoten.
Yhtiön virallisessa tiedotteessa toimitusjohtaja Steve Ballmer hehkuttaa kuitenkin Sinofskyn työpanosta, mutta toisaalta painottaa tarvetta yhteistyön ja integraation lisäämiseen eri kehitystiimien välillä. Myös eroava Sinofsky kommentoi Microsoft-aikaansa positiiviseen sävyyn ja kehuu työtovereidensa ammattitaitoa ja ystävällisyyttä.

Lue myös nämä
Tägit
Steven Sinofsky
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.