MSN Messenger sammuu vuoden alussa - kontaktit siirtyvät Skypeen

Teemu Laitila
6. marraskuuta, 2012 20:49

Kerroimme jo aiemmin tällä viikolla Microsoftin suunnitelmista yhdistää yhtiön kaksi pikaviestipalvelua yhdeksi kokonaisuudeksi ja nyt Skypen ja MSN Messengerin yhdistämisestä on tullut virallinen tieto. Skypen uusin versio tukee palveluun kirjautumista vanhoilla "Mesen" tunnuksilla, jolloin myös kontaktit siirtyvät automaattisesti.
Skypen blogissa julkaistun ilmoituksen mukaan Messenger lakkaa toimimasta ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana eli ennen maaliskuun loppua kaikkialla muualla paitsi Kiinassa, jossa voi mesettää vielä tulevaisuudessakin.
Microsoftin mukaan siirtyminen Skypeen tuo vanhoille Messenger-käyttäjille joukon uusia ominaisuuksia kuten laajemman laitetuen (Skype on saatavilla useimmille mobiililaitteille), pikaviestit, videopuhelut sekä puhelut myös normaaleihin puhelimiin yhden sovelluksen avulla, ryhmävideopuhelut ja myös yhteyden Facebook-kavereihin, jotka voi liittää Skype-sovelluksen kaverilistaan.
Skypesta on tarjolla kaksi versiota, joista toinen toimii vain Windows 8 -järjestelmän Metro-näkymässä ja toinen toimii työpöytätilassa sekä myös vanhemmilla Windows-versioilla. Sovelluksen voi ladata Skypen sivuilta.

Lue myös nämä
Tägit
Windows Live Messenger Skype
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.