Netflixille ja HBO Nordicille kotimainen kilpailija

Sami Koivunen
31. lokakuuta, 2012 14:51

Kotimainen MTV3 on kertonut uusivansa kanavapakettejaan. Uusi MTV3 Total yhdistää C Moren ja MTV3:n maksukanavat yhdeksi paketiksi. MTV Median mukaan uuden paketin hinta tulee olemaan noin 25 euroa kuukaudessa ja se aloittaa toimintansa 5. marraskuuta.
Uuden MTV Total -paketin hintaan kuuluu myös PTV- ja satelliittijakelussa toimiva C More Play -videokirjasto, josta voi katsoa C More -kanavilla esitettyä sisältöä milloin tahansa. MTV Media kertoo tuovansa myös Filmnet-nimisen yhteispohjoismaisen tilausvideopalvelun, jonka toiminta muistuttaa läheisesti Netflixiä ja Viaplayta. Filmnetin käytöstä peritään kuukausimaksu ja palvelun tilaaminen ei edellytä sitoutumista maksukanaviin. Filmnet-palvelun hintaa ei ole vielä kerrottu.
MTV3 Total on erityisesti urheilun ystäville suunnattu palvelu sisältäen laajasti erilaisia urheilutapahtumia. Erona vanhaan uusi paketti tarjoaa mahdollisuuden päästä käsiksi kaikkeen urheilusisältöön yhdellä paketilla ja siten halvemmalla kuukausihinnalla.
Suomeen on saapumassa myös yhdysvaltalaisen HBO:n Pohjoismaisille markkinoille suunnattu HBO Nordic. Palvelun saapuminen on kuitenkin myöhässä alkuperäisestä aikataulusta. Netflix puolestaan aloitti toimintansa Suomessa jo 17. lokakuuta.

Lue myös nämä
Tägit
MTV3 Netflix HBO HBO Nordic MTV3 Total Filmnet
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.