Huhu: Windows 7 ei tule saamaan toista Service Packia

Teemu Laitila
25. lokakuuta, 2012 14:00

Microsoft ei välttämättä julkaise toista Service Pack -päivitystä Windows 7 -järjestelmään, jos on uskominen The Register sivuston tietolähteitä. Yhtiö ei kuitenkaan aio lopettaa päivitystä kokonaan, vaan uusia ominaisuuksia ja korjauksia julkistettaisin edelleen pienemmissä erissä.
Toisen Service Pack-päivityksen julkaisua on alettu pikku hiljaa odotella, mutta The Registerin lähteet väittävät vuonna 2010 julkaistun SP1-päivityksen jäävän viimeiseksi viralliseksi Service Pack-paketiksi. Uudet päivitykset julkaistaisiin normaaliin tapaan kuukausittain niin kauan kuin käyttöjärjestelmälle on luvattu virallista tukiaikaa.
Microsoft ei ole kommentoinut The Registerin väitteitä, joten ei voida sanoa koskeeko isompien päivityspakettien julkaisun loppuminen pelkästään Windows 7 -järjestelmää vai onko yhtiöllä tarkoitus luopua Service Pack-päivityksistä kokonaan.
Tähän mennessä Windows-versiot ovat saaneet Service Pack-päivityksiä vaihtelevasti. Vuonna 2001 julkaistu Windows XP sai kolme päivitystä, joista viimeisin vuonna 2008 eli seitsemän vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen. Windows Vista sai kaksi päivitystä ja Windows 7 on saanut tähän mennessä yhden SP-päivityksen.

Lue myös nämä
Tägit
Windows 7 Microsoft Service Pack
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.