Rotkon kommentit eivät hätkäytä Netflixiä - "välitämme kuluttajista"

Matti Robinson
18. lokakuuta, 2012 17:22

Netflix piti tänään Helsingissä lehdistölle esittelytilaisuuden, jossa yhtiön amerikkalaisjohto oli myös mukana promoamassa tänään lanseerattua palvelua. Pikaisen laite- ja palveluesittelyn jälkeen AfterDawn asteli haastattelemaan yhtiön keulakuvaa, Reed Hastingsiä.
Toimitusjohtaja Hastingsille Suomen tv- ja nettivideomarkkinat ovat jokseenkin tuttua, ja ehkä siitä syystä luottoa Suomen valloitukselle löytyi.
Kilpailijoiden, kuten tänään hintaansa tiputtaneen Viaplayn kanssa Hastings ei halunnut alkaa kilpahuutoon, vaan korosti että kilpailu on hyväksi suomalaisille.
Edes MTV Median Heikki Rotkon värikkäät kommentit eivät saaneet kokenutta kehäkettua hätkähtämään. "Emme välitä kilpailijoista, välitämme kuluttajista", kommentoi Hastings.
Tapahtuipa haastattelua toiseenkin suuntaan. Netflixin pomo-osastoa kiinnosti Viaplayn hintapudotus, jonka julkistuksessa kävimme vain hetkeä aiemmin. "Hekö itse myönsivät sen", kuului kysymys, kun kuulivat, että ruotsalaisomisteisen palvelun hintapudotus johtui juuri Netflixistä.

Lue myös nämä
Tägit
Netflix Reed Hastings MTV
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.