Loppuvuoden Netflix ilmaiseksi Spotify-käyttäjille Ruotsissa ja Tanskassa

Teemu Laitila
16. lokakuuta, 2012 17:08

Nettivideopalvelu Netflix saapuu kovaa vauhtia Pohjoismaihin ja viralliset lehdistötilaisuudet on pidetty tähän mennessä Ruotsissa ja Tanskassa. Suomen tilaisuus on luvassa torstaina, jolloin toivottavasti saadaan lisätietoa Suomen tulevasta hinnoittelusta sekä sisältövalikoimasta.
Sekä Ruotsissa että Tanskassa Netflix on ryhtynyt yhteistyöhön Spotify-palvelun kanssa. Yhteistyön myötä Netflix tarjoaa Spotifyn maksaville asiakkaille loppuvuoden kuukausimaksut ilmaiseksi. Vaikka yhtiö ei ole vielä paljastanut virallisia tietoja Suomen julkaisusta, Spotify-yhteistyö saattaa hyvinkin koskea myös suomalaiskäyttäjiä.
Netflix on solminut sisältösopimuksia useiden suurten pohjoismaisten jakeluyhtiöiden kanssa. Tähän menessä listalla ovat ainakin Nordisk Film, Scanbox, NonStop ja Svensk. Suomalaisista sopimuksista kuullaan todennäköisesti lisää torstaina. Paikallisten levittäjien sisältöjen lisäksi Pohjoismaissa päästään nauttimaan Time Warner -yhtiön elokuvista muita maita aikaisemmin.
Nopeilla ja kattavilla verkkoyhteyksillä varustetut Pohjoismaat vaikuttaisivat kiinnostavan nettivideopalveluita laajemminkin. The Hollywood Reporter kertoo, että jo virallisten tulijoiden HBO:n ja Netflixin lisäksi iso eurooppalainen toimija Acetrax on ollut kiinnostunut Pohjoismaiden markkinoista.

Lue myös nämä
Tägit
Netflix
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.