Reuters: Apple järjestää julkistustilaisuuden lokakuun lopulla

Manu Pitkänen
14. lokakuuta, 2012 11:59

Uutistoimisto Reutersin mukaan Apple aikoo järjestää julkistustilaisuuden 23. lokakuuta. All Things D -sivusto ehti kertoa saman tiedon päivää aikaisemmin. Tilaisuudessa esitellään todennäköisesti kilpailija Googlen Nexus 7:lle ja Amazonin Kindle Fire HD:lle.
IPad miniksi kutsuttu laite julkaistaan näin ollen kolme päivää ennen kuin Microsoftin Windows 8 -käyttöjärjestelmä ja Microsoft Surface -tabletti tulevat saataville. Applen tilivuoden viimeisen neljänneksen tulos julkistetaan 25. lokakuuta, joten Apple-aiheisia uutisia on luvassa kuun lopulla paljon.
Analyytikot pelkäävät iPad minin julkaisua, sillä se voi olla vaaraksi Applen erittäin hyville marginaaleille. Googlen tiedetään myyvän jo nyt Nexus 7:ää lähes olemattomilla marginaaleilla, tuotto kerätään sisällönmyynnistä. Myös Amazon on paljastanut, että se myy Kindle-tabletteja tuotantokustannuksia vastaavalla hinnalla.
Kuun lopulla selviää lähteekö Apple mukaan hintakilpailuun, vai uskooko se kuluttajien olevan valmiita maksamaan sen brändistä ja palveluista ylimääräistä.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple iPad mini
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.