Kuvat Facebookiin vikkelämmin - palvelu testaa automaattista latausta

Teemu Laitila
20. syyskuuta, 2012 9:56

Facebook on ottanut rajoitettuun koekäyttöön ominaisuuden, jolla Android-laitteella otetut kuvat ladataan suoraan Facebookiin yksityisiin kansioihin. Automaattinen lataus löytyy jo esimerkiksi Dropboxista sekä Google+-palvelusta.
Uusi ominaisuus on tullut koekäyttöön pienelle käyttäjäryhmälle, jolla on asennettuna Facebookin uusin Android-sovellus. Facebookista löytyy myös oma Help Center -sivunsa ominaisuuden käyttäjille. Yhtiö vakuuttaa, että palveluun automaattisesti ladatut kuvat ovat vain käyttäjän itsensä nähtävissä. Ladattuja kuvia voi halutessaan jakaa myös muille käyttäjille.
Facebook vahvisti The Verge -sivustolle "erittäin pienessä mittakaavassa" tapahtuvan testauksen, mutta ei antanut tarkempia tietoja tulevista suunnitelmista ja siitä onko ominaisuus tarkoitus ottaa käyttöön laajemmassa mittakaavassa.
Omasta Android-laitteestaan voi tarkistaa, onko sattunut osumaan testiryhmään menemällä omalle aikajanalleen, klikkaamalla Kuvat-toimintoa tarkastamalla löytyykö valikosta mahdollisuus automaattiseen lataukseen.

Lue myös nämä
Tägit
Facebook
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.