HBO Nordic piti lupauksensa, sarjat alle kympillä kuussa

Teemu Laitila
19. syyskuuta, 2012 10:48

HBO Nordic on paljastanut lokakuun puolessa välissä avautuvan palvelunsa kuukausihinnoittelun. Yhtiö kertoi aiemmin, että hinta tulee olemaan jopa alle kymmenen euroa kuussa. Hinnoittelu kävi toteen, sillä palvelun kuukausihinnaksi on vahvistettu 9,95e.
Kympillä kuussa saa käyttöönsä kanavan kaapeliversion sekä netti-tv-kirjaston. Netistä löytyy kanavan tuoreen sisällön lisäksi sarjojen aiemmat tuotantokaudet. Merkittävää HBO Nordic -kanavan lanseerauksessa on se, että ensimmäistä kertaa kanavan historiassa netti-tv-palvelu ei ole rajoitettu pelkästään kaapeliasiakkaiden lisäpalveluksi, vaan se on kaikkien saatavilla riippumatta kaapelipaketin tilauksesta.
Aiempien tietojen mukaan palvelu toimii laajalla skaalalla erilaisia laitteita ja myös Linux-käyttäjät pääsevät nauttimaan sisällöistä. Lisäksi kanava on solminut yhteistyösopimuksen Samsungin kanssa ja netti-tv-palvelu tullaan näkemään yhtiön Smart TV -malleissa, Blu-ray-soittimissa, älypuhelimissa sekä tableteissa.

HBO Nordicin tilauksen hinta tulee olemaan 9,95 EUR kuussa. Tähän hintaan sisältyy TV-kanavamme sekä netti-TV-kirjastomme #HBOnordic

-- HBO Suomi (@HBO_fi) September 19, 2012

Lue myös nämä
Tägit
HBO Nordic
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.