PlusTV karsii tuottamattomia kanavia

Valtteri Ahonen
10. syyskuuta, 2012 18:16

PlusTV on päättänyt kustannussyistä lopettaa antenniverkon maksutv-kanavia alueilla, joilla asiakkaita ei ole riittävästi. Karsittavia kanavia ovat Eurosport, Discovery Channel, MTV Music Television ja Nickelodeon. Asiasta kertoi Digitoday.
Vähennyksien kohteeksi joutuvat alueet kattavat noin kymmenen prosenttia PlusTV:n asiakaskunnasta. Kanavien lähetys päättyy Haapaveden, Mikkelin, Vuokatin, Kerimäen, Kruunupyyn, Pyhävuoren, Tervolan, Fiskarsin, Rovaniemen ja Vaasan lähetysasemilla lokakuussa. Kanavien väestöpeitto pienenee lähes 14 prosenttiyksikköä - 95,5 prosentista 81,6 prosenttiin.
PlusTV:n toimitusjohtaja Jyri Ratia sanoo jakeluyhtiö Digitan olevan osasyyllinen lopetuksiin, sillä se ei hänen mukaansa ota hinnoissaan huomioon lähetinalueiden piirissä olevia väestömääriä. Jakelukustannukset ovat yksinkertaisesti liian korkeat.

PlusTV ei enää voi ylläpitää rankasti kannattamattomia lähetinalueita ilman muun asiakaspalvelutason heikkenemistä. Tavoitteenamme on myös jollain aikavälillä yhtenäistää kaikkien kanaviemme peittoalueet myynnin ja asiakaspalvelun parantamiseksi.
PlusTV:n toimitusjohtaja Jyri Ratia

Lue myös nämä
Tägit
televisio PlusTV DigiTV antenniverkko
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.