HBO tulee Suomeen yhteistyössä Urho TV:n omistajan kanssa

Petteri Pyyny
15. elokuuta, 2012 19:40

Tänään on Suomen TV-markkinoilla ollut myllerrysten päivä. Aamupäivällä vahvistettiin Netflixin saapuminen Suomeen ja nyt Suomen markkinoille saapuu myös amerikkalainen HBO.
HBO laajentaa toimintaansa Suomen lisäksi myös Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan, tuoden markkinoille useaan eri jakelutiehen perustuvan tarjonnan. Se, mitä tuo jakeluteiden laajuus käytännössä tarkoittaa, ei vielä tiedetä, mutta yritys tarjoaa muissa toimintamaissaan HBO pyörittää perinteisten maksukanavien lisäksi myös on-demand -palvelua sekä verkkovideopalvelua (HBO GO).
HBO tunnetaan Suomessa etenkin omasta ohjelmatuotannostaan, joihin lukeutuvat Suomessakin tunnetut sarjat kuten Boardwalk Empire, Game of Thrones, True Blood sekä Curb Your Enthusiasm. HBO:n tuotantoa ovat myös aiemmin pyörineet sarjat kuten Band of Brothers sekä Sinkkuelämää. Yhtiöllä on maailmanlaajuisesti 93 miljoonaa maksavaa asiakasta.
HBO tulee Pohjoismaiden markkinoille yhteistyössä ruotsalaisen Parsifal Internationalin kanssa, joka tunnetaan Suomessa lähinnä Urho TV:n omistajana. HBO aikoo tiedottaa suunnitelmistaan tarkemmin elokuun lopulla.

Lue myös nämä
Tägit
televisio maksukanavat HBO
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.