Lian Li:n uutuuskotelo kääntää virtalähteen kyljelleen

Teemu Laitila
7. elokuuta, 2012 17:38

Taiwanilainen kotelovalmistaja Lian Li on julkistanut uuden PC-V650-nimisen kotelon, jonka erikoisuutena on sivuttain kotelon kylkeen asennettava virtalähde. Valmistajan mukaan uuden asennuspaikan ansiosta kotelo voidaan pitää matalampana säilyttäen silti isompien komponenttien vaatima tila.
ATX- ja Micro-ATX-emolevyjä tukevaan koteloon mahtuu enintään 230mm mittainen virtalähde, joka asennetaan kyljelleen laajennuskorttien suuntaisesti kotelon sivuseinään. Suunnitteluratkaisun myötä kotelon leveys kasvaa 250mm mittoihin, mutta korkeus on vain 360mm ja syvyys 427mm.
Koteloon mahtuu enintään seitsemän 3,5 tuuman kiintolevyä ja neljä 2,5 tuuman asemaa. Osan asennuspaikoista voi irrottaa kotelosta, jolloin pituussuunnassa vapautuu tilaa enintään 370mm pituisille laajennuskorteille. Kotelon jäähdytyksestä huolehtii kaksi etupaneeliin asennettua 140mm tuuletinta sekä katosta löytyvä 140mm tuuletin ja takaseinän 120mm tuuletin. Valmistaja lupaa tilan riittävän myös kookkaammalle prosessorijäähdyttimelle. Etupaneelista löytyy yksi USB 3.0 -liitäntä, kaksi USB 2.0 -liitäntää, kortinlukija sekä ääniliitännät.
Kotelosta tulee tarjolle sekä musta että hopeinen vaihtoehto ja lähtöhinnaksi ennen veroja kerrotaan 199 dollaria.

Lue myös nämä
Tägit
Lian Li PC-V650
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.