Samsung suututti tuomarin lähettämällä hylättyä todistusainestoa lehdistölle

Panu Roivas
1. elokuuta, 2012 18:14

Apple ja Samsung ovat Yhdysvalloissa vääntämässä kättä siitä, onko Samsungin tuotteet kopioita Applen iPhonesta ja iPadista. Samsungin viimeisimpänä tempauksena on ollut lähettää hylättyä todistusaineistoa lehdistölle, mikä on saanut tuomari Lucy Kohin näpäyttämään Samsungia.
Samsung halusi tuoda oikeudenkäynnin todistusaineistoon materiaalia F700-älypuhelinmallista, joka oli kehitteillä kuukausia ennen alkuperäisen iPhonen julkaisua vuonna 2007. Sitä ei kuitenkaan hyväksytty todistusaineistoksi koska se tuotiin esille liian myöhäisessä vaiheessa.
Samsung on valittanut todistusaineiston hylkäämisestä, mutta toistaiseksi valitusta ei ole hyväksytty. Samsung päättikin lähettää hylätyt tiedot F700-mallista ja Applen "Sony-prototyypistä" lehdistölle väittäen, että todistusaineisto olisi tehnyt selväksi sen, ettei Samsung kopioinut iPhonea. Tuomari Koh ei tästä kuitenkaan ilahtunut, vaan vaati Samsungin asianajajilta selitystä tapahtuneesta. Oikeudenkäynti jatkuu toistaiseksi, eivätkä yritykset ole ilmeisesti halukkaita sopimaan keskenään.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Samsung oikeusjuttu
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.