KGI: 13-tuumainen MacBook Pro ja päivitetyt iMacit tulossa syksyllä

Panu Roivas
26. heinäkuuta, 2012 18:29

KGI Securities -analyytikko Ming-Chi Kuo on julkaissut raportin, joka arvioi Applen julkaisuaikataulun loppuvuodelle. Luvassa olisi iPhonen lisäksi uusi iPod touch ja iPod nano, sekä päivitetyt sisukset iPadille.
13-tuumaisen MacBook Pro:n pitäisi myös saada odotettu Retina-näyttö syksyn aikana. Analyytikon mukaan toimitukset jäävät kuitenkin aluksi vähäisiksi komponenttien toimitusmäärien takia sekä kuluttajien budjettien tiukentuessa.


Uskomme että ne kuluttajat, jotka alunperin aikoivat ostaa 13" MacBook Pro:n tai Airin, tulevat valitsemaan 13" Retina MacBook Pron sen näyttöpaneelin takia, sillä sen hinta on samaa luokkaa MacBook Pro:n kanssa, ja sen tehonkulutus ja muotoilu on paremmin tasapainossa. 13" Retina MacBook Pro ei kuitenkaan tule täyttämään kysyntää alkuun, johtuen näyttöpaneelien ja rungon valmistusongelmista. Lisäksi uskomme kuluttajien budjettien siirtyvän uusiin iOS-tuotteisiin kun Apple julkaisee ne, minkä takia MacBook-kannettavien toimitukset eivät tule kasvamaan merkittävästi 13" Retina MacBook Pro:n myötä.

Kuo uskoo uusien iMacien myöhästyvän näytön laminointiongelmien takia syyskuun lopulle. Useiden muiden lähteiden mukaan Apple aikoo julkaista päivitetyt iMacit lokakuussa, mutta niissä ei todennäköisesti nähdä Retina-näyttöä.

Lue myös nämä
Tägit
Apple Apple Macbook Pro Apple iMac
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.