EA: hc-pelaajilla on jotain Originia vastaan

Panu Roivas
17. heinäkuuta, 2012 14:56

EA:n Origin-pelilatauspalvelun johtaja David DeMartini on myöntänyt, että hardcore-pelaajat eivät ole ottaneet Originia vastaan positiivisesti.
EA ei ole kuitenkaan luovuttamassa Originin suhteen, vaan aikoo tehdä siitä "parhaan latauspalvelun". Uusimpana tempauksena EA mahdollistaa Kickstarter-kampanjan kautta rahoitettujen pelien listautua Originiin ilmaiseksi. DeMartinin mukaan tämä onkin otettu poikkeuksellisen hyvin vastaan.

"Hardcore-pelaajilla on joskus ongelmia Originin kanssa, mutta he vaikuttavat rakastavan näitä joukkorahoitettuja pelejä. Tämä on yksi harvoja tekemiämme asioita, jota ei ole otettu vastaan kritiikillä eikä kenelläkään ole ollut mitään pahaa sanottavaa."

DeMartini myöntää, että aina kun EA tekee jotain, se saa vastaansa negatiivista kritiikkiä. Samalla hän kuitenkin vakuuttaa, että EA haluaa vain antaa kuluttajille lisää mahdollisuuksia.
"Monet unohtavat, että kun Steam julkaistiin, ydinkäyttäjät olivat selvästi sitä vastaan. Origin edustaa muutosta, ja aina kun EA tekee jotain merkittävää peliteollisuudessa, se aiheuttaa jonkin verran reaktioita. Originin tarkoitus on todellakin vain antaa asiakkaille mahdollisuus toiseen vaihtoehtoon."

Lue myös nämä
Tägit
Electronic Arts Origin
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.