Asus tuo Transformer Pad Infinityn Suomeen

Manu Pitkänen
21. kesäkuuta, 2012 17:02

Asus tuo tämän vuoden alussa esitellyn Transformer Pad Infinity -taulutietokoneen Suomeen heinäkuun lopulla (vko 30). Hintaa laitteella on 599 euroa (näppäimistötelakan kanssa 749 euroa).
Infinity edustaa näyttönsä puolesta ehdottomasti Android-tablettien parhaimmistoa. 10,1-tuumainen Super IPS+ -paneelilla varustettu Full HD -näyttö, joka on suojattu Corningin Gorilla Glass 2 -lasilla, pitäisi olla teknisten ominaisuuksien puolesta riittävä missä käyttötarkoituksessa tahansa. LED-taustavalaistun näytön kirkkaus on 600 cd/m2. Suorituskyvystä vastaa 1,6 gigahertsin taajuudella tikittävä Nvidian Tegra 3 -piiri (T33). Keskusmuistia on gigatavun verran.
Laitteesta löytyy automaattitarkennuksella varusteltu kahdeksan megapikselin kamera, jolla voi nauhoittaa 1080p-tasoista videokuvaa (LED-salama, F/2.2-aukko). Etupuolella on videopuheluita varten tarkoitettu kahden megapikselin kamera.
Micro-HDMI:n lisäksi tabletissa on microSD-korttipaikka. Näppäimistötelakka lisää liitäntöjä yhden USB 2.0 -paikan ja SD-korttipaikan verran. Bluetooth v3.0 ja Wlan (b/g/n) löytyy niin ikään. Markkinoille tulee myöhemmin tänä vuonna LTE-versio. Infinity tulee myyntiin 32 ja 64 gigatavun versioina.

Lue myös nämä
Tägit
Asus Asus Transformer
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.