Intel esitteli uusia suorittimia Ultrabookeihin

Manu Pitkänen
31. toukokuuta, 2012 9:25

Intel on julkistanut uusia kannettaville tietokoneille tarkoitettuja suorittimia huhtikuussa esiteltyjen neliydinprosessoreiden jatkoksi. Uusia prosessoreita esiteltiin yhteensä 14 kappaletta, joista neljä on suunnattu Ultrabook-kokoonpanoihin ja kuusi työpöydille.
Computex-messuilla todennäköisesti esiteltävistä Ultrabookeista löytyy Core i5-3317U-, i5-3427U-, i7-3517U- tai i7-3667U-suoritin. Kaikissa on kaksi ydintä ja ne tukevat Hyper-Threading-teknologiaa. TDP-arvo on 17 wattia ja kaikissa on Intel HD Graphics 4000 -näytönohjain. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät alla olevasta kuvasta.
Samalla sirujätti uudisti Ultrabook-spesifikaatioitaan hitusen. Uutta on vaatimus joko USB 3.0- tai ThunderBolt-liitännälle sekä sovellusten nopea latautuminen vaikka järjestelmä olisi aktiivinen jostain muusta syystä. Intelillä halutaan myös Identity Protection- ja Anti-Theft-ominaisuuksien löytyvän tuoreista ultrakannettavista.
Vapaaehtoiseksi valinnaksi Intel jätti kosketusnäytön, erilaisten sensoreiden (GPS, liiketunnistin, kiihtyvyysanturi, valoisuussensori) käyttämisen, Wireless Display -teknologian ja SmartConnectin.

Lue myös nämä
Tägit
Intel ultrabook
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.