Samsungin uudet tabletit tulivat Suomeen

Manu Pitkänen
30. toukokuuta, 2012 14:27

Samsungin uusien Galaxy Tab 2 -tablettien myynti on alkamaisillaan Suomessa. Markkinoille tulee seitsemäntuumainen Galaxy Tab 2 7.0 ja kymmenentuumainen Galaxy Tab 2 10.1. Molemmista tulee saataville Wi-Fi ja Wi-Fi+3G-versiot.
Samsung korostaa erityisesti laitteiden hintoja, joita se pitää erittäin kilpailukykyisinä. Teknisesti tabletit eivät ole muuttuneet edeltäjistään kovinkaan paljoa. Seitsemäntuumaisen mallin prosessori on päivitetty tuplaytimelliseen. Uutta on myös HSPA+-yhteensopivuus ja kapasitiivisten näppäinten korvaaminen Android 4.0:n virtuaalisilla painikkeilla. Videotallennus onnistuu nyt 720p:n resoluutiolla. Tabletista löytyy monipuolinen multimediatuki. Hinnoittelu on muuttunut hieman ennakkotiedoista poiketen. Wi-Fi-version suositushinnaksi kerrotaan 299 euroa ja 3G-version suositushinta on 429 euroa.
Suuria teknisiä uudistuksia ei ole tullut myöskään isompaan Galaxy Tab 2:een. Teknisten tietojen perusteella suurin muutos on tapahtunut multimediatuessa. Muotoilu on myös muuttunut. Galaxy Tab 2 10.1:n suositushinnat ovat 449 euroa (Wi-Fi) ja 579 euroa (3G).

Lue myös nämä
Tägit
Samsung Galaxy Tab tabletit Android 4.0 Samsung Galaxy Tab 2 Samsung Galaxy Tab 10.1 2
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.