DNA nopeutti kaapelilaajakaistaa

Matti Robinson
23. toukokuuta, 2012 14:23

DNA Oy on kertonut tänään nopeuttaneensa olemassa olevia kaapelilaajakaistoja. Samalla yhtiö toi markkinoille entistä nopeamman DNA Welho XXL 350M -liittymän, joka nimensä mukaisesti kykenee 350 megabitin teoreettiseen latausnopeuteen.
DNA Welho -kaapelilaajakaistaliittymien paluusuunnan (upstream) nopeutta on kasvatettu tämän kuun aikana. Parhaimmillaan nopeus on peräti tuplaantunut, mutta eri yhteyksien tarkkoja nopeusparannuksia ei eritellä. Nopeuden kasvattaminen on tapahtunut automaattisesti kaikille nykyisille DNA Welho -liittymille.
Uuden DNA Welho XXL 350M -liittymän nopeudet ovat 350 ja 20 Mb/s. DNA:n nopeuslupaukset kyseiselle liittymälle ovat 100-350 ja 3-20 megabittiä. Hintaa liittymällä on 69,90 €/kk.

Olemme määrätietoisesti kehittäneet kuitupohjaista kaapeliverkkoamme, jotta voimme aina tarjota koko verkon alueella markkinoiden nopeimmat ja luotettavimmat laajakaistat. Kaapeliverkon etuina ovat sen suuri kapasiteetti, varmatoimisuus ja hyvä kattavuus, ja olemmekin erittäin tyytyväisiä, kun voimme hyödyntää näitä ominaisuuksia tuotetarjoomassamme
DNA:n laajakaistaliiketoiminnasta vastaava johtaja Jarno Haikonen

DNA:lta huomioidaan, että paluukaistan kasvaminen vaikuttaa positiivisesti paitsi suurien sähköpostiliitteiden lähettämiseen, myös kovasti suosiota kasvattavien pilvipalveluiden käytössä. Uudet nopeudet on tuotu noin 600 000 talouden ulottuville pääkaupunkiseudulla sekä Oulun, Kuopion, Lahden, Lohjan, Porin, Turun ja Rauman talousalueilla.
Vanhat Welho- tai DNA-kaapelilaajakaistat voidaan päivittää nykyisiin DNA Welho -liittymiin osoitteessa dna.fi/nostanopeutta.

Lue myös nämä
Tägit
laajakaista DNA
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.