Uusien Windows 7 -koneiden ostajille Windows 8 Pro -päivitysmahdollisuus

Panu Roivas
15. toukokuuta, 2012 18:54

Microsoftin Windows 8 -käyttöjärjestelmän julkaisua odotellaan vuoden loppupuoliskolle, ja tuttuun tapaan monet alkavat pohtimaan olisiko kannattavampaa jättää koneen osto myöhemmäksi. Lääkkeeksi tähän Microsoft aikoo tarjota uusien Windows 7 -koneiden ostajille mahdollisuutta päivittää käyttöjärjestelmän Windows 8 Pro -versioon alennushinnalla.
Toistaiseksi vain uuden Windows 7 -koneen ostajat saavat kupongin, jolla koneeseen voidaan päivittää Windows 8 Pro, hintaan $xx,xx. Winsupersiten mukaan hinnaksi tulisi $14,99. Toistaiseksi ei ole tiedossa miksi Microsoft tarjoaa käyttäjille vain kalliimpaa Pro-versiota, joka lisää useita ominaisuuksia, joista useimmille peruskäyttäjille ei ole hyötyä. Microsoft ei ole myöskään ilmoittanut aikooko se tarjota halvempaa päivityspakettia nykyisille Windows 7 -käyttäjille.
Kampanja aloitetaan lähteen mukaan 2. kesäkuuta, tai Windows 8 Release Previewn julkaisun myötä. Win 8 RP tullee olemaan viimeinen versio Windows 8:sta ennen käyttöjärjestelmän virallista julkaisua.

Lue myös nämä
Tägit
Windows 8
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.