Legendaarinen Carmageddon-peli syntyy uudelleen Kickstarterin avulla

Teemu Laitila
11. toukokuuta, 2012 19:33

Aikanaan suurta pahennusta herättänyt kaahailupeli Carmageddon on saamassa uuden elämän, kun pelille ollaan julkaisemassa Kickstarter-palvelun rahoituksen turvin jatko-osa. Väkivaltaisten kaahailupelien ehdoton esikuva kiinnostaa pelaajia edelleen, sillä tähän mennessä Carmageddon: Reincarnation on kerännyt jo 188 000 dollarin rahasumma.
Asialla on pelin alkuperäinen kehittäjä Stainless, joka on ostanut itselleen takaisin kaikki oikeudet peliin ja brändiin. Kickstarter-projektin sivuilla luvataan päivittää peli nykyaikaisilla grafiikoilla ja fysiikoilla säilyttäen silti alkuperäinen anarkistinen ja väkivaltainen pelityyli. Alkuperäinen Carmageddon tuki moninpeliä vain lähiverkossa, mutta uusi peli tulee sisältämään nykyaikaisen moninpelimahdollisuuden.
Stainlessin mukaan työ pelin parissa on jo saatu alkuun pienen kehittäjoukon voimin, mutta faneilta tarvitaan tukea projektin saattamiseksi loppuun saakka. Tulevaisuudessa julkaistavan pelin saa omakseen (Steam-latauksena) 15 dollarin sijoituksella. Isommilla sijoituksilla pääsee mukaan beta-testaukseen ja saa esimerkiksi pelissä käyttöön vain Kickstarter-rahoittajille varatun auton. Useihin satoihin nousevilla sijoituksilla saa omakseen pelisälää tai jopa mahdollisuuden saada oma kädenjälkensä näkyviin lopullisessa pelissä. Tuhannen dollarin sijoituksella oman naamansa saa liitettyä lopulliseen peliin jalankulkijaksi.
Kehittäjän tavoitteena on saada kasaan 400 000 dollaria. Jos tavoite täyttyy, peli luvataan julkaista helmikuussa 2013.
Projektiin voi tutustua tarkemmin Kickstarterissa.

Lue myös nämä
Tägit
Kickstarter Carmageddon: Reincarnation
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.