EVGA:lta GeForce GTX 680 4 Gt muistilla

Panu Roivas
23. maaliskuuta, 2012 15:08

Nvidian GeForce GTX 680 julkaistiin virallisesti eilen ja tuli myyntiin samoin tein 500 euron hintaluokkaan, ohittaen muun muassa AMD:n Radeon 7970:n useimmissa testeissä. Suurin osa myyntiin tulevista korteista perustuvat referenssimalliin, mutta Nvidian hovivalmistaja EVGA on tuomassa markkinoille 4Gt muistilla varustetun GeForce GTX 680 FTW -mallin.
EVGA GTX 680 FTW 4GB on jo julkistettu EVGA:n sivuilla, mutta yritys ei ole vielä julkaissut kortin lopullisia kellotaajuuksia ei ole kerrottu. EVGA:n kortti on referenssimallin tavoin ulospuhaltavaa tyyppiä, mutta siinä on uusittu takapaneelin tuuletusaukko, ja kortin taustapuolella on taustalevy suojaamassa sinne sijoitettuja muistipiirejä.
Referenssimallin GTX 680:n ainoa heikkous 7970:ää vastaan on ollut sen pienempi muistimäärä, mutta EVGA:n malli korjaa myös tämän. Testien mukaan 2 Gt riittää jopa kolmen näytön surround-kokoonpanossa, mutta 4 Gt versio lienee silti tervetullut niille jotka harkitsevat GTX 680 SLI:tä ja korkeita asetuksia Surround-resoluutioilla.

Lue myös nämä
Tägit
EVGA EVGA GTX 680 FTW 4GB
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.