Qualcomm ja MasterImage3D kehittävät lasittoman 3D-tabletin

Panu Roivas
24. helmikuuta, 2012 19:48

Snapdragon-prosessoreistaan tuttu Qualcomm ja näyttöteknologiaa kehittelevä MasterImage ovat julkistaneet, että he tulevat pian esittelemään Qualcommin uusimman kehitystabletin uudella Snapdragon S4 -prosessorilla. Erikoisuutena uudessa mallissa tulee olemaan MasterImagen 3D Parallax Barrier -paneeli.
BSN-verkkosivusto on ehtinyt nähdä uudesta paneelista demon CES-messujen aikaan, ja heidän mukaansa uusi paneeli tuottaa tähän mennessä laadukkaimman stereoskooppisen 3D-kuvan ilman erillisiä 3D-laseja. Kyseessä on 10.1-tuumainen paneeli, jonka täysi resoluutio on 1920x1200, mutta todennäköisesti 3D-tilassa resoluutio käytännössä puolittuu.
Qualcomm käyttää kehitystabletissaan uutta Snapdragon S4 -prosessoria ja se toimii Android Ice Cream Sandwich -käyttöjärjestelmällä. Demossa tullaan esittelemään sen kykyä siirtyä 2D-tilasta 3D-tilaan helposti ja nopeasti. 3D-sisällön arvellaan kasvavan merkittävästi kunhan korkearesoluutioiset paneelit tulevat markkinoille, sillä lasiton 3D on helpompi toteuttaa uusilla paneeleilla. Lisää tietoa MasterImagen kehittämästä teknologiasta löytyy alla olevasta kuvasta.

Lue myös nämä
Tägit
3D 3D-näyttö Qualcomm stereoskooppinen 3D autostereoskooppinen 3D MasterImage
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.