Googlen musiikkipalvelu jäänyt tavoitteista

Teemu Laitila
24. helmikuuta, 2012 16:41

Googlen marraskuussa avaama Google Music -palvelu on lähtenyt käyntiin yskähdellen. Palvelu ei ole saavuttanut odotettuja käyttäjämääriä eikä musiikkikauppa ole kiinnostanut asiakkaita, kertoo CNET.
Vaikka Googlen odotukset palvelun osalta eivät ole tähän mennessä täyttyneet, yhtiössä ei CNETin mukaan olla vielä huolissaan. Google Music on ollut markkinoilla vasta muutaman kuukauden eikä palvelun markkinointiin ole panostettu tosissaan.
Vaikka palvelun heikko menestys ei huoleta Googlea, musiikkikauppaan sisältöä lisensoineet yhtiöt alkavat CNETin lähteiden mukaan olla huolissaan. Google on solminut lisensointisopimukset kolmen suuren levy-yhtiön sekä useiden indie-yhtiöiden kanssa. Google kuitenkin uskoo, että palvelu tulee nostamaan suosiotaan siinä vaiheessa, kun yhtiö saa valmiiksi kuluttajakäyttöön tarkoitetun mystisen musiikkijärjestelmänsä, josta on tähän mennessä kuultu lähinnä huhuja.
Wall Street Journalin raportin mukaan Google aikoo taistella Applen iTunes/iPhone-yhdistelmää vastaan julkaisemalla musiikkia langattomasti streamaavan kuluttajaelektroniikkalaitteen.

Lue myös nämä
Tägit
Google Google Music
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.