HP lupaa Windows 8 -koneita joulumyyntiin

Teemu Laitila
23. helmikuuta, 2012 18:56

Maailman suurin tietokonevalmistaja HP kertoo, että yhtiö on varautunut tuomaan Windows 8 -järjestelmään perustuvat tietokoneet markkinoille hyvissä ajoin ennen joulumyynnin alkua, mikä vahvistaa HP:n suunnitelmat Windows 8 -laitteista vielä tämän vuoden puolella.
Joulumyynti on valmistajille vuoden tärkein sesonki, jonka sujuminen vaikuttaa merkittävästi koko vuoden tuloksiin. Vaikka HP:lla on laitteisto valmiina lanseerattavaksi syksyllä, julkaisun onnistuminen riippuu Microsoftin aikataulujen pitävyydestä.
HP:n toimitusjohtaja Meg Whitman huomioi sijoittajapuhelun kuluessa myös yhtiön riippuvuuden Microsoftista. Mitä paremmin Microsoftin uusi käyttöjärjestelmä otetaan markkinoilla vastaan, sitä paremmin tietokonevalmistajien kauppa tulee käymään. "Me toivomme Windows 8:n olevan mahtava käyttöjärjestelmä ja että se saadaan markkinoille vielä ennen joulumyyntiä", Whitman toteaa.
Nykyisten tietojen perusteella Windows 8:n odotetaan saapuvan markkinoilla lokakuun tietämillä. Windows 8:sta ja sen uusista ominaisuuksista voi keskustella sille omistetulla keskustelualueella.

Lue myös nämä
Tägit
Windows 8 HP
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.