AMD siirtyy lääkebisnekseen: Verdetrol 1 Ghz

Panu Roivas
11. helmikuuta, 2012 14:28

AMD:lla ja Nvidialla on tapanaan ajoittain repäistä enemmän ja vähemmän hauskoja markkinointistuntteja näytönohjaimien julkaisun myötä, ja tällä kertaa vuorossa on AMD.
Legit Reviews sai postissa AMD:ltä Verdetrol 1 GHz -nimellä kulkevan pilleripakkauksen, jossa oli tasan tarkkaan 28 kappaletta vihreitä pillereitä, joiden käyttöohjeessa kehotetaan antamaan niitä "näytönohjaimelle yksi kappale tuuletusaukkoon neljä kertaa päivässä". AMD vihjailee tällä ilmeisesti Radeon HD 7770:n julkaisua, sillä sen huhutaan toimivan 1 GHz kellotaajuudella, ja piirit valmistetaan 28 nm prosessilla.



"Älä tyydy keskinkertaiseen suorituskykyyn. Hanki luonnollinen suorituskykylisä tietokoneeseesi Verdetrolilla! Patentoitu nopeavaikutteinen Verdetrol 1 GHz varmistaa vahvan, elinvoimaisen suorituskyvyn juuri kun sitä eniten tarvitset. Kysy lähimmältä tietokoneammattilaiselta onko Verdetrol oikea valinta sinulle! SE TODELLA VAIKUTTAA! Kuvitteelliset parit kaikkialla myöntävät, että uusi 1 GHz Verdetrol FR on ollut paikallaan kun kaikki suorituskyky on tarpeen. Mies tai nainen, nuori tai vanha, Verdetrol on ratkaisu kuumissa paikoissa uutta terää hakeville!"

Lisää Verdetrol-tietoutta löytyy Verdetrolin kotisivuilta ja Legit Reviewsin foorumeilta.

Lue myös nämä
Tägit
AMD Radeon HD 7770 AMD Radeon HD 7750 markkinointitempaus Verdetrol
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.