Kommentoi AfterDawnissa ja voita CDON -lahjakortteja

Petteri Pyyny
18. tammikuuta, 2012 10:28

Microsoft on aloittanut sivuillamme kilpailun, jossa kaikkien Microsoftin showroomissa kommentoineiden kesken arvotaan viikottain 10kpl 20 euron lahjakortteja CDON -verkkokauppaan.
Kilpailu on osa Microsoftin kampanjaa sivuillamme, jossa Microsoft tuo palveluumme tuotteisiinsa liittyviä uutisia, artikkeleita ja videoita. Kyseessä on luonnollisesti kaupallinen mainoskampanja, mutta tästä huolimatta artikkeleista löytyy varsin mielenkiintoisia poimintoja, kuten vinkkejä Windows 7:n käytön tehostamiseksi, tietokoneen nopeuttamiseksi, jne.
Kunkin viikon voittajiin otetaan yhteyttä Microsoftin (tai heidän edustajiensa) tahosta AfterDawnin yksityisviestillä. Voittajat valitsee Microsoft. Vain kyseisellä viikolla omalla käyttäjätunnuksellaan Microsoftin showroomista löytyviä artikkeleita kommentoineet käyttäjät voivat osallistua kilpailuun. Kilpailuun voi osallistua vain yhdellä kommentilla viikkoa kohti eli useampien kommenttien kirjoittaminen viikkoa kohti ei kasvata voiton todennäköisyyttä (vaikka toki onkin varsin suotavaa :-). Kilpailuaika on 16.1.2012 - 19.2.2012.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft kilpailu
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.