Ensimmäinen 3D-kanava Suomeen

Matti Robinson
3. tammikuuta, 2012 11:13

Canal Digital kertoo tuovansa Suomeen täysin 3D-sisältöä lähettävän kanavan. HighTV on yhdysvaltalainen televisiokanava, joka lähettää muun muassa elokuvia, sarjoja, muotia ja matkailua kolmiuloitteisena. Kyseessä on ensimmäinen kanava, joka lähettää Suomessa vuorokauden ympäri 3D-sisältöä.
HighTV aloittaa Canal Digitalin verkossa 5. tammikuuta ja se tulee saataville kaikkiin Perhe HD- ja Viihde HD -paketteihin. Canal Digitalin mukaan tämä tarkoittaa, että yli 70 prosenttia Canal Digitalin tilaajista saavat kanavan. 3D-sisällöstä pääsee tosin nauttimaan ainoastaan, mikäli kotoa löytyy 3D-televisio ja -lasit sekä teräväpiirtolähetyksiä tukeva digisovitin.

Lopultakin 3D-televisioiden omistajat saavat rahoilleen vastinetta. Olen nauttinut todella paljon 3D:nä esitetyistä urheilutapahtumista ja nyt voin tarjota koko perheelleni uuden ulottuvuuden television katseluun
Canal Digitalin Suomen ja Ruotsin toimitusjohtaja Mats Almgren

Canal Digitalilta kerrotaan, että 3D:n kysyntä kasvaa jatkuvasti. Markkinoilla olevista televisiomalleista löytyy yhä useammin 3D-toiminnallisuus. Uusissa yli 42 tuuman televisioissa 3D-ominaisuus sisältyy jo yli 60% laitteista ja sitä suuremmissa se on jo usein vakiovarusteena.

Lue myös nämä
Tägit
3D Canal Digital HighTV
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.