Leluyhtiö haastoi tablet-valmistajan oikeuteen

Matti Robinson
22. joulukuuta, 2011 11:14

Leluvalmistaja Hasbro on vienyt oikeuteen teknologiafirma Asusin. Kyse on Asusin valmistaman tabletin nimestä, joka on särähtänyt varmasti useiden lukijoidemmekin korviin. Tammikuussa Suomeen saapuva Transformer Prime ei ole Hasbron mieliin, sillä kyseisen leluvalmistajan valikoimista löytyy tunnettu Transformers-brändi.
Vaikka lelurobottejen ja tablettien välinen yhteys ei välttämättä ole kovinkaan suuri, on selvää, että asiaa ei kuitata pelkällä olankohautuksella. Pelkkä Transformers-elokuvien suuri suosio viimeaikoina riittää nostamaan tablet-tuotteen arvoa. Tämä on tietysti Hasbron brändin hyväksikäyttöä, ja siihen yhtiö vetoaakin. Kuten Androidandme.com tosin toteaa, tämän toteennäyttäminen ei ole kuitenkaan helppoa. Voi olla, ettei Asus syyllisty koskaan patenttirikkomukseen, vaan selviää vaatimattomalla tilisiirrolla.
Nimeämisistä voisi tosin kehitellä sekä Hasbrota että Asusta hyödyntäviä markkinointikikkoja, ja voisipa Hasbro ottaa mukaan vielä LG:nkin. Näin saataisiin Transformer Prime -tabletin lisäksi markkinoille vaikkapa LG Optimus Prime -älypuhelin. Asusbots, transform and roll out!

Lue myös nämä
Tägit
Asus Asus Eee Pad Transformer Prime Asus Transformer Prime
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.