Microsoft päivittää kivikautiset selaimet automaattisesti tammikuusta alkaen

Teemu Laitila
16. joulukuuta, 2011 12:53

Microsoft ilmoittaa yhtiön blogissa, että yhtiö aikoo tammikuusta alkaen automaattisesti päivittää kaikki Internet Explorer -selaimet uusimpaan versioon, ellei käyttäjä erikseen estä päivitystä.
Microsoft on pitkän yrittänyt rohkaista käyttäjiä selainpäivitykseen ja automaattisten päivitysten odotetaan viimein vievän netin kehityksen suurimman riippakiven Internet Explorer 6 -selaimen lopullisesti unholaan. Microsoftin viimeisimpien tilastojen mukaan netinkäyttäjistä vielä 8,3 prosenttia käyttää Internet Explorer 6 -selainta ja myös muilla vanhemmilla Internet Explorer versioilla on vankka edustus verrattuna uusimpaan Internet Explorer 9 -version.
Päivitykset aloitetaan vaiheittain alkaen tammikuussa Australiasta ja Brasiliasta ja päivitys tapahtuu ennemmin tai myöhemmin kaikille, joilla on käytössä Windows Update -palvelun automaattiset päivitykset.
Vaikka koko Internetin kehityksen ja turvallisuuden nimissä Microsoft suosittelee selainpäivitystä kaikille, yhtiö tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden myös estää automaattinen päivitys. Manuaalisen päivityksen mahdollisuus on tarkoitettu erityisesti yrityksille, joissa uuteen selainversioon siirtyminen vaatii yhteensopivuuden testausta muiden järjestelmien kanssa.

Lue myös nämä
Tägit
Internet Explorer Microsoft
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.