Sonyn PlayStation 3D -näyttö tulee myyntiin 13. marraskuuta

Manu Pitkänen
20. lokakuuta, 2011 14:27

Sony kertoi aloittavansa PlayStation 3D Display -näytön myynnin 13. marraskuuta Yhdysvalloissa, Kanadassa, Euroopassa ja osassa Aasiaa.
Kooltaan 24-tuumainen 3D-näyttö soveltuu erinomaisesti pelaamiseen. Siinä 3D-teknologiaa on hyödynnetty perinteistä ajattelua laajemmin, sillä kaksinpeleissä molemmille osapuolille voidaan näyttää oma näkymä. Katselulasien ansiosta vastapelurin näkymä saadaan blokattua kokonaan. SimulView-tekniikka ei ole käytössä Sonyn 3D-televisioissa ja vain näytölle suunnitellut lasit toimivat tekniikan kanssa. Myös pelien pitää olla SimulView-yhteensopivia (MotorStorm Apocalypse, Gran Turismo 5, Killzone 3 ja Super Stardust HD).
3D Displayn hinta on Yhdysvalloissa 499,99 dollaria, mihin sisältyy itse näyttö, USB:n kautta ladattavat 3D-lasit, MotorStorm Apocalypse -peli ja HDMI-johto. Laitteesta löytyy kaksi HDMI 1.4 -paikkaa, komponenttisisääntulo, kuulokepaikka ja kaksi RCA-paikkaa stereoäänille.
LED-taustavalaistu näyttö tukee 1080p:n resoluutiota ja 240 hertsin virkistystaajuuden ansiosta niin sanottujen crosstalk-virheiden määrää 3D-kuvassa saadaan vähennettyä. Näytöstä löytyy tavallisten kaiuttimien lisäksi integroitu subwoofer.
Näytön ominaisuuksista löytyy lisää tietoa Sonyn omasta FAQ-artikkelista.

Lue myös nämä
Tägit
Sony Playstation 3 Blu-ray 3D 3D 3D-näyttö Sony PlayStation 3D Display
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.