Battlefield 3 Beta nyt auki kaikille

Teemu Laitila
29. syyskuuta, 2011 16:27

Odotetun Battlefield 3 -pelin beta-testaus on nyt auki kaikille halukkaille. Pelin Origin-nettikaupasta ennakkotilanneet sekä Medal of Honor -pelin Limited Editon -version hankkineet ovat pääseet testailemaan peliä kahden päivän ajan.
Ensimmäisten kokemusten perusteella pelin kehittäjä DICE on todella onnistunut hyödyntämään kaiken PC-alustalla tarjottavan tehon. Vaikka grafiikka ei beta-versiossa ole tulevan virallisen julkaisun tasolla, maksimiasetuksilla sujuvaan pelaamiseen vaaditaan raporttien ja testien mukaan mielellään kahden näytönohjaimen kokoonpano.
Beta-versiota pääsee kokeilemaan PC:llä lataamalla EA:n Origin-sovelluksen, vaikkakin palvelu on uutisen kirjoitushetkellä alhaalla. Myös Xbox 360 - ja PS3-omistajat voivat ladata pelin beta-version konsolinsa sovelluskaupan kautta.
PC-pelaajat voivat halutessaan ladata näytönohjainvalmistajien toissapäivänä julkaisemat nimenomaisesti BF3-pelille optimoidut ajureiden testiversiot Download.fi-palvelusta. Kannattaa kuitenkin huomioida, että kyseessä on beta-tason ajurit, joten ongelmia voi ilmetä.
Nvidia GeForce 285.38 Beta
Windows Vista / 7 64-bit / 32-bit | Windows XP 64-bit / 32-bit
AMD Catalyst 11.10 Preview
Windows Vista / 7 64-bit / 32-bit

Lue myös nämä
Tägit
Battlefield 3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.