Corsairilta kaksi mekaanista pelinäppäimistöä

Panu Roivas
21. syyskuuta, 2011 15:05

Muisteistaan ja virtalähteistään tuttu Corsair on viime aikoina laajentanut tuotekategorioitaan sisältämään useita muita oheislaitteita, ja uusimpana tuttavuutena ovat näppäimistöt. Corsair tuo markkinoille kaksi uutta pelinäppäimistöä, Vengeance K60 ja K90.
Vengeance K60 on suunnattu FPS-pelaajille, ja siinä käytetään mekaanisia näppäimiä halvemman kalvonäppäimistön sijaan. Kytkiminä toimivat punaiset Cherry MX -kytkimet, jotka sopivat Corsairin mukaan parhaiten pelaamiseen, sillä ne ovat herkät ja kevyet käyttää. Näppäimistön runko on tehty harjatusta alumiinista ja siinä on punaiseksi korostetut pelinäppäimet, sekä erilliset mediapainikkeet näppäimistön oikeassa ylänurkassa. Lisäksi näppäimistön mukana tulee vasemmalle kädelle tarkoitettu rannetuki, jonka sisältä löytyy tila vaihdettaville WASD- ja 1-6 -numeronäppäimille.


Vengeance K90 on hieman kookkaampi malli joka on suunnattu MMO-pelaajille. Myös se käyttää samoja Cherry MX Red -kytkimiä näppäimissä, mutta se on lisäksi LED-taustavalaistu, ja vasemmasta reunasta löytyy yhteensä 18 makronäppäintä. Lisäksi Vengeance K90:n mukana tulee koko näppäimistön levyinen rannetuki.


Näppäimistöjen kerrotaan tulevan myyntiin lokakuun aikana. K60 hinta on Corsairin sivuilla 109,99$, ja K90:n 129,99$.

Lue myös nämä
Tägit
Corsair Corsair K60 Corsair K90
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.