Salatut elämät -jaksot vuotivat nettiin sattuman avustuksella

Manu Pitkänen
7. syyskuuta, 2011 21:18

Eilen illalla julkisuuteen paljastui, että tämän ja ensi viikon Salatut elämät -saippuasarjan esittämättömät jaksot ovat vuotaneet verkkoon. AfterDawnin saamien tietojen mukaan vuotaja pääsi materiaaliin käsiksi puhtaan sattuman kautta.
Kuten eilistä uutista nimimerkillä deadflame kommentoinut lukijamme tiesi kertoa, niin vuodon taustalla oleva henkilö pääsi Salatut elämät -jaksoihin käsiksi arvaamalla MTV3:n Katsomo-nettitelevision URL-osoitteita. Katsomon videoiden osoitteet ovat muotoa www.katsomo.fi/?progId=*****, jossa ***** on jokin viisinumeroinen luku. Esimerkiksi 76265 johtaa eiliseen Salatut elämät -jaksoon ja 76264 taas toissapäiväiseen jaksoon.
Haastattelemamme sisäpiiriläisen mukaan vuotaja on toiminut yksin. Salatut elämät -aiheisen keskustelufoorumin, jonka kautta latauslinkkejä levitettiin, ylläpitoon kuulunut haastateltava ei edes tietänyt vuodosta ennen kuin luki siitä Iltalehdestä.

Minuun ei ole otettu yhteyttä ollenkaan. Itseasiassa sain tietää että olemme ns. " Jääneet kiinni " lukemalla iltalehden uutiset äskettäin. Itse minulla ei ole osaa eikä arpaa jaksojen levityksessä tai niiden hankkimisessa.

Foorumin taustalla olevat henkilöt ovat ilmoittamiensa tietojen perusteella yläasteikäisiä. Toinen linkkejä jakanut keskustelufoorumi lopetti toimintansa tänään.
Iltalehden mukaan MTV Media ei ole tehnyt asiasta vielä rikosilmoitusta, koska heidän oma tutkinta on vielä kesken.
Kirjoittaja ei tunne haastateltavana ollutta henkilökohtaisesti eikä ole kytköksissä asiaan millään tavalla

Lue myös nämä
Tägit
MTV3
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.