LG Dual Play tuo Xbox-moninpelit samalle ruudulle 3D-lasien avulla

Teemu Laitila
6. syyskuuta, 2011 15:14

LG ja Mirosoft ovat esitelleet IFA-messuilla uutta LG:n Dual Play -televisioihin saapuvaa tekniikkaa, jonka avulla pelaajat voivat käyttää Xbox 360 -peleissä samaa ruutua, mutta katsella eri kuvia ilman perinteistä ruudun kahtiajakoa. Eri kuvat näytetään pelaajille erityisten 3D-lasien avulla.
LG:n Dual Play -televisiot tukevat passiivisia 3D-laseja ja pelaamiseen vaaditaan lasit molemmille pelaajille. Yhden ruudun jakaminen onnistuu tällä hetkellä vain Xbox 360 -konsolin 3D-peleillä sekä LG:n tarkoitusta varten suunnitelluilla televisioilla.
Myös Sony on aiemmin esitellyt vastaavia sovelluksia PS3-pelien avulla. Sonyn tekniikka perustuu kuitenkin hintavampiin aktiivisiin 3D-laseihin ja PS3-television ruudun koko on vain 24 tuumaa. Toisaalta LG:n 47 ja 55 tuuman kokoiset Dual Play -vaihtoehdot on hinnoiteltu 3000 ja 4000 dollarin tietämille, mikä tekee lasien hintaerosta merkityksettömän.
Dual Play -televisiot liittynevät LG:n Cinema 3D -televisioiden sarjaan syksyn mittaan. Pelaamisen lisäksi laitteet tukevat LG:n SmartTV-ominaisuuksia sekä tietysti perinteisiä 3D-elokuvia.

Lue myös nämä
Tägit
LG
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.