Samsungilta Wi-Fillä varustettu optinen asema

Manu Pitkänen
5. syyskuuta, 2011 11:37

Samsung on esitellyt IFA-messuilla läjän uusia laitteita, joiden joukossa on yksi mielenkiintoinen optinen asema. Sen sijaan että korealaisvalmistaja olisi tuonut markkinoille yhden ulkoisen DVD-aseman lisää, se päätti iskeä SE-208BW:hen Wi-Fi-tuen ja laajentaa näin sen käyttötapoja.
Langattoman verkkoyhteyden ansiosta SE-208BW:hen pääsee käsiksi niin tietokoneella kuin älypuhelimella tai tabletilla. Edellä mainittuihin laitteisiin voidaan streamata optisen levyn sisältöä tai laitteiden sisältö voidaan varmuuskopioida suoraan tyhjälle CD- tai DVD-levylle. Elokuvien katsominen DLNA-tuellisen television kautta onnistuu myös.
Ylimääräisen USB-paikan ansiosta oman tikkunsa sisällön voi jakaa muille Wi-Fi-laitteille. Tiedon jakaminen onnistuu luonnollisesti myös toiseenkin suuntaan, joten DVD-asemaa voidaan käyttää verkkokiintolevynä.
Smart Media Hubiksi nimetty laite toimii WLAN-tukiasemana tai tarvittaessa kuuluvuusalueen laajentajana (Wi-Fi repeater). CD-levyjen luku- ja kirjoitusnopeus on 24x ja yksikerroksisten DVD-levyjen nopeudet ovat taas 8x (DVD-RW: 6x).

Lue myös nämä
Tägit
Samsung
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.