Uusi Counter-Strike laittaa konsoli- ja PC-pelaajat vastakkain

Teemu Laitila
26. elokuuta, 2011 10:56

Valven uusi versio klassisesta Counter-Strike-pelistä tulee sisältämään mahdollisuuden sekä PS3- että PC-pelaajien yhteispeleihin. Konsoli- ja PC-pelaajien yhdistäminen on mielenkiintoinen uudistus pelissä, jossa hiirikäden tarkkuus ja nopeus on ollut perinteisesti suuressa roolissa.
Nykytapojen mukaisesti Valve pystyttää Counter-Strike: Global Offensive -peliä varten omat palvelimensa, joskin pelaajille jätetään mahdollisuus myös omien palvelinten pyörittämiseen ja muokkausten tekemiseen. Eri alustoja käyttävien pelaajien yhdistäminen onnistuu vain Valven omilla palvelimilla, joissa pelaajia yhdistellään joukkueisiin taitotason perusteella. Alustojen välinen pelaaminen onnistuu kuitenkin vain PC-, Mac- ja PS3-alustoilla. Xbox 360 -version omistajat joutuvat tyytymään pelkästään Xbox-pelaajien välisiin taisteluihin.


PS3-konsolilla CS:GO toimii tarvittaessa myös hiiren ja näppäimistön avulla. Lisäksi ohjausmahdollisuutena on perinteinen pad-ohjain tai liiketunnistukseen perustuva PlayStation Move.
Peliä odotetaan kauppoihin ensi vuoden ensimmäisen neljänneksen aikana.

Lue myös nämä
Tägit
Counter-Strike Valve
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.