Sony Playstation Vita lokakuussa, muisti puolitettuna

Panu Roivas
1. elokuuta, 2011 11:21

Sonyn Playstation Vita -käsikonsolin julkaisupäiväksi on paljastunut 28. lokakuuta, mutta konsoli tuleekin odotetun 512 Mt RAM-muistin sijaan vain puolella tästä määrästä.
Brittiläisen Blockbuster-jälleenmyyjän mainoksessa paljastettiin Playstation Vitan julkaisupäivä: 28. lokakuuta. Sony ei ole virallisesti kertonut Vitan julkaisupäivää, mutta on kuitenkin maininnut käsikonsolin tulevan myyntiin "vaiheittaisesti" ympäri maailmaa joulukaudella.
Sony esitteli PSP:n seuraajan Playstation Vitan E3-messuilla kesäkuussa. Käsikonsolissa on 5 tuuman OLED-kosketusnäyttö, neliytiminen Cortex A9-suoritin ja uusimman tiedon mukaan vain 256 Mt RAM-muistia.
Pelikehittäjä Novaraman toimitusjohtajan Dani Sánchez-Crespon mukaan muistin puolittaminen ei tule vaikuttamaan heidän suunnitelmiinsa:

On itse asiassa hyvä, että kehittäjät joutuvat työskentelemään rajoitusten sisällä. Yleisesti ottaen Vita-konsolissa on riittävästi GPU-suorituskykyä, CPU-suorituskykyä ja todellakin myös RAM-muistia. Kannattaa muistaa, että PSP:ssä on vain 32 Mt RAM-muistia, ja nyt meillä on lähes kymmenkertainen määrä. Laitteen akkukesto on muuten todella hyvä. Voisi luulla, että suoritin imisi akun tyhjiin nopeasti, mutta akkukesto on fantastinen. "

Lue myös nämä
Tägit
Sony Playstation Vita
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.