Microsoftin SkyDrive kasvaa 25GB

Teemu Laitila
21. kesäkuuta, 2011 19:11

Pilvitallennus on päivän sana, mutta useimpien tallennuspalveluiden tarjoama ilmainen 2GB ei nykykäyttäjää kauan lämmitä. Microsoft on päivittänyt oman SkyDrive-pilvipalvelunsa ja kasvattanut samalla käyttäjille tarjottavan tallennuskapasiteetin määrää 25GB asti.
SkyDriven kautta voi jakaa mitä tahansa tiedostoja laitteiden välillä ja se mahdollistaa myös Google Docs -tyylisen Office-dokumenttien yhteismuokkauksen. Uudistettu SkyDrive hyödyntää uusimpia web-tekniikoita kuten HTML5:tä käyttökokemuksen parantamiseen.
"Olemme hyödyntäneet moderneja selaimia sekä HTML5-tekniikkaa, jonka avulla SkyDrivesta on tehty nopeampi, helpommin navigoitava ja parempi alusta valokuvien katseluun", Microsoftilta kerrotaan.
Erityisesti uudistuksessa on keskitytty kuvagallerioiden toimintaan. Uudistettu galleria mukautuu ruudulle sen koosta välittämättä säilyttäen kuvien alkuperäisen kuvasuhteen. SkyDrive toimii hyvin siis myös mobiiliselaimilla, eli SkyDrivesta saattaa muodostua isoksi osaksi Windows Phone -järjestelmän pilvipalvelutarjontaa.

Lue myös nämä
Tägit
Microsoft SkyDrive
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.