Jimm's PC-store luopuu kivijalkamyymälöistä Helsingissä ja Tampereella

Teemu Laitila
6. kesäkuuta, 2011 14:55

Suomalainen ATK-tarvikkeita ja viihde-elektroniikkaa myyvä Jimm's PC-store aikoo lopettaa Helsingin ja Tampereen myymälänsä ja siirtyä palvelemaan asiakkaitaan entistä enemmän verkkokaupan kautta. Jimm's kuitenkin säilyttää yhtiön Turussa sijaitsevan myymälän.
Yhtiön mukaan kalliiden kivijalkamyymälöiden lopettamisesta vapautuvat resurssit käytetään parantamaan yhä kasvavan verkkomyynnin palveluita. Liikkeiden sulkeminen ei aiheuta irtisanomisia.
Jimm'siltä arvioidaan, että ATK-kauppa on yleisti ylittänyt pisteen, jossa fyysiset myymälät eivät enää pärjää palvelutasossaan verkkokaupoille. Jimms'in mukaan verkkokauppa pesee kivijalkamyymälöiden pakosti pienet varastot lyhyemmillä toimitusajoilla ja paremmalla valikoimalla. Lisäksi asiakkaat ovat tottuneet asioimaan puhelimen ja sähköpostin välityksellä.
Tulevaisuudessa Jimm's kertoo keskittyvänsä parantamaan asiakaspalveluaan niinä aikoina, kun asiakkaat sitä tarvitsevat. Yhtiön tiedotteen mukaan suosituimmat ajat verkko-ostoksille ovat iltaisin ja sunnuntaisin, jolloin suuri osa asiakaspalveluista ei ole tavoitettavissa.
Edit: Lisätty tarkennus Turun myymälän säilymisestä

Lue myös nämä
Tägit
Jimm's PC
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.