PSN palasi linjoille uuden firmwaren siivittämänä

Kaarlo Räihä
15. toukokuuta, 2011 10:50

Huhtikuussa tapahtunut PSN-verkkopalvelun alasajo on nyt osittain ohi, sillä Sony kertoi yöllä tuoneensa verkkopalvelun takaisin linjoille. Hyvät uutiset koskevat tosin alkuun vain Euroopassa ja Yhdysvalloissa asuvia kuluttajia, joten Aasiassa katkos kestää vielä hieman pidempään.
PSN-palvelun käyttäminen ja oman PSN-tilin salasanan vaihtaminen PlayStation 3 -pelikonsolin kanssa vaatii uuden 3.61-versionumeroa kantavan firmwaren asentamista konsoliin. Muita uuden firmwaren tuomia muutoksia Sony ei paljastanut, mutta todennäköisesti suurimmat muutokset liittyvät PSN-verkkopalvelun tietoturvan parantamiseen.
Kuten Sony kertoi aiemmin, eivät kaikki PSN-verkkopalvelun ominaisuudet ole vielä käytössä, vaan palvelu palautetaan linjoille vaiheittain. Toimivien palvelujen listalla ovat tällä hetkellä mm. verkkopelaaminen, kaverilistat, chat-toiminnot ja Qriocity-musiikkipalvelu.
Alla Sonyn johtoportaaseen kuuluva Kazuo Hirai selittää tarkemmin palveluiden palaamisesta ja vakuuttelee pelaajille palvelun olevan jälleen kunnossa

Lue myös nämä
Tägit
Sony Playstation 3 Playstation Network
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.