Yle HD -kanava tänään DNA:n kaapeliverkkoon

Kaarlo Räihä
11. toukokuuta, 2011 16:00

Euroviisujen ja jääkiekon MM-kisojen seuraaminen teräväpiirtona on jälleen helpottunut, kun DNA kertoi tänään saaneensa Yle HD -kanavan jakeluun omaan kaapeliverkkoonsa.
DNA:n kaapeliverkossa kanava näkyy alkuun ilman salausta, koska DNA on törmännyt teknillisiin ongelmiin, joiden vuoksi ohjelmasisällön suojaus ei vielä onnistu. Salaus otetaan käyttöön ensi viikon torstaina, joten sopivan linkitetyn ohjelmakortin ehtii tarvittaessa hakea vielä ensi viikolla.
Pääkaupunkiseudulla Yle HD näkyy kanavapaikalla 50 ja muualla Suomessa paikalla 250. Kanavapaikat ovat samat kuin Yle HD:n aiemmissa testilähetyksissä, joten aiempia lähetyksiä katselleiden ei tarvitse tehdä uutta kanavahakua.

Olemme tehneet kovasti töitä sen eteen, että saamme YLE HD -kanavan näkyviin vielä MM-kisojen aikana ja ennen Euroviisujen finaalia. Salausjärjestelmämme teknisten huoltotöiden takia tarjoamme nyt kaikille kotitalouksille, joilla on käytössään HD-viritin, mahdollisuuden nauttia HD-kuvasta ensi viikkoon asti, jolloin kanava muuttuu muiden verkkojen tapaan salatuksi

Pekka Väisänen, DNA:n kuluttajaliiketoiminnasta vastaava johtaja
Yle HD -kanava näkyy myös Elisan kaapeliverkossa

Lue myös nämä
Tägit
DNA
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.