Asus päivitti Lamborghini VX7 pelikannettavan Sandy Bridge -aikaan

Teemu Laitila
4. huhtikuuta, 2011 13:19

Asuksen pelikäyttöön tarkoitettu Lamborghini VX7 on saapunut ennakkotilattavaksi. Lamborghini-logolla varustettu ja yhtiön Murcielago LP640 -urheiluautosta vahvasti vaikutteita saanut VX7 muistuttaa ulkoisilta mitoiltaan edeltäjäänsä. Konepellin alla on sen sijaan tehty päivityksiä uusimpien pelien vaatimuksien täyttämiseksi.
Lamborghinin luksusvaikutelmaa vahvistetaan erityisillä materiaalivalinnoilla, kuten nahkaisilla rannetuilla. Kuten aiemmassakin mallissa, näyttö on 15,6 tuuman kokoinen ja LED-taustavalaistu. Natiivi resoluutio on pelikäyttöön sopiva 1920x1080.
Lamborghinin moottoriksi on valittu Intelin Sandy Bridge -arkkitehtuuriin perustuva 2.0 GHz:n taajuudella toimiva neliytiminen Core i7-2630QM -prosessori. Ilmeisesti halpojen muistihintojen innoittamana Asus on varustanut VX7:n 16 gigatavulla muistia ja kiintolevytilaa on tarjolla jopa 1,5 TB kahden kiintolevyn voimin. Näytönohjain on päivitetty Nvidian GeForce GTX 460M -malliin, joka sisältää 3 GB muistia.
Lisäksi tarjolla on Blu-ray-komboasema, nettikamera, kortinlukija, Gigabit Ethernet, WiFi, Bluetooth 3.0, USB 3.0, kaiuttimet, HDMI-ulostulo ja 8-kennoinen akku, jonka kestosta ei ole tarkempaa mainintaa.
Asus tarjoaa Lamborghini VX7:lle kahden vuoden takuun ja sen voi ennakkotilata Lamborghinille sopivaan 1995 euron premium-hintaan.

Lue myös nämä
Tägit
Asus
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.